ARGO

Discover a new dimension

ONTDEK MEER  

ANALYSE

 

Dierentuin

Het product is bedoeld om bezoekers aan de dierentuin een extra ervaring te bieden. Dit wordt gedaan met behulp van Augmented Reality. Aangezien het aantal bezoeken aan de dierentuin toeneemt en er veel opkomende trends zijn, is de dierentuin een goede business om in te investeren. Elke dierentuin verschilt van elkaar, maar de grootste van Nederland zijn verenigt onder de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD).

Bezoekers

Bezoekers waarderen een dagje naar de dierentuin hoog. Het aantal bezoeken is de afgelopen jaren steeds toegenomen.

Huidige trends

80 procent van de bezoekers betaalt
graag voor een extra ervaring bij een
dagje uit.

Doelgroep

De eindgebruikers zijn zowel kinderen als volwassenen, maar het product is vooral
op kinderen aangepast.

Concurrentie

In het product wordt gebruik gemaakt van Augmented Reality. Tegenwoordig wordt AR al op meerdere manieren toegepast.

 

 

EINDPRODUCT

 

Eindproduct

User interface

Voor het prototype is een simulatie van de user interface gemaakt. Deze interface is ook getest met behulp van een testplan.

Tools

3D visualisation

Maak jezelf bekend met professionele middelen die in verschillende vakgebieden gebruikt worden voor visualisatie. Deze tool leert je snel en makkelijk 3D visualisatie in te zetten binnen een project, van conceptideeën tot eindresultaat en leert je adequaat gebruik maken van verschillende type 3D modellen.
LEES MEER

Business model

A good business model is necessary for a well operating company. This tool helps with creating such a business model and communicating it through a business canvas. It also gives information about different business strategies and learns about starting your own company through different guest lectures.
LEES MEER

Configuration management

Producten zijn erg complex en vereisen een goede organisatie en management om te functioneren. Met deze tool wordt daar aandacht aan besteed en leer je de onderliggende product relaties begrijpen en gebruiken binnen een project.
LEES MEER

End of life for circular economy

Een goede ontwerper houdt rekening met het hele proces van het product, dus ook waar de materialen vandaan komen en hoe ze verwerkt worden als het product niet meer gebruikt wordt. In deze tool leer je hoe je het einde van producten kan betrekken in het ontwerp en hoe materialen hergebruikt kunnen worden.
LEES MEER

Expertmeeting

Om te zorgen dat ook de vragen die niet binnen een tool passen, beantwoord kunnen worden, is expert meetings opgezet. Na het indienen van een proposal met de vraag voor bepaalde informatie wordt er gekeken hoe deze informatie aangeboden wordt.
LEES MEER

Infographics

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. In deze tool wordt de basis van verschillende bekende infographics uitgelegd en geleerd hoe verschillende programma’s gebruikt kunnen worden om infographics gemaakt kunnen worden.
LEES MEER

Instruction design

Verschillende producten, belanghebbenden en contexten vragen om verschillende aanpakken voor het geven van instructies en er is niet één juiste manier waarop dit gedaan kan worden. Deze tool geeft inzicht in de verschillende manieren waarop instructies kunnen worden gegeven voor de verschillende belanghebbenden.
LEES MEER

Service management

It is important to manage your service well. You need to have a lot of attention to customer proximity and make sure you have a good and stable service quality.
LEES MEER

User interface design & simulation

Om te testen of de interface van ons product werkt is er een model van de interface in Axure gemaakt. Er is gebruik gemaakt van de Nielsen’s heuristics en de Gestalt wetten.
LEES MEER

Virtual reality & advanced interaction

Om gebruik te kunnen maken van virtual reality en het VR lab, moet er wel wat uitleg gegeven worden. In deze tool leer je over verschillende VR technieken, mogelijkheden van het VR lab en hoe deze toe te passen zijn binnen een project, zowel als communicatiemiddel als onderdeel van het project zelf. De uitwerking van deze tool is samengenomen met 3D visualisation en kan gevonden worden onder dat kopje.

Website development

Met deze tool leer je een website of service te creëren met verschillende webtechnieken zoals HTML, CSS en javascript. De tool is gericht op de realisatie van de presentatie van producten en services en het optimaliseren van de gebruikerservaring en interacties. Het resultaat is deze website, die is gemaakt met behulp van Adobe Dreamweaver.

 

 

Contact

Twijfel niet om ons een bericht te sturen als u vragen heeft over ons product.

Uw bericht is succesvol verzonden! We proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan, probeer de pagina te vernieuwen en het bericht opnieuw te versturen.


Copyright © Groep 4