Werkbladen

ROL

Product ontwerper
Grafisch ontwerper
Werkvoorbereider
Monteur

TOOLS

Solidworks
CNC-frezen
CAD / CAM conversie
Keyshot
Illustrator
Indesign

PROJECT

Een werkblad wordt gebruikt bij mensen die dagelijks in een rolstoel zitten, en is gemonteerd als een soort wegklapbare tafel aan een rolstoel. Een goed werkblad is van uiterst belang om comfortabel in een orthese te kunnen zitten. Voor Groener special products is een serie werkbladen ontwikkeld die bedoelt zijn om het voor de client zo comfortabel mogelijk te houden. Er zijn een aantal problemen en innovaties bedacht waardoor de werkbladen snel en efficient met bestaande gereedschappen kunnen worden gemaakt.

WERKING

Alle werkbladen worden zo gemonteerd dat er geen schroeven door de bovenkant van het blad gemonteerd zijn. Ook word de polstering aan de buitenrand één millimeter naar binnen gelegd, zodat de stof niet beschadigd raakt bij een eventuele botsing. Tevens worden de randen afgekit, zodat er geen vuil tussen kan komen.

SOORTEN

De werkbladen zijn standaard geleverd in vijf varianten. Daarnaast is ook te kiezen uit vier verschillende maten én een aantal materiaalkeuzes. Daarnaast zijn ook schetsformulieren gemaakt die ingevuld kunnen worden om een werkblad op maat te kunnen laten maken.

AANMETING

Met behulp een speciale tool wordt een werkblad aangemeten, Wanneer een standaardmaat niet voldoet kan middels een formulier een custom werkblad worden gerealiseerd.

FABRICAGE

De werkbladen worden binnen Groener SP gemaakt en in elkaar gezet. De onderdelen worden CNC gefreesd, afgewerkt en vervolgens gemonteerd.

Volg mij!Linkedin profiel.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!